Scouts – 10 tot 14 jaar

Verkenners en Gidsen

De scouts bestaat uit een groep gezellige meiden en jongens die samen de scoutsgroep vormen. Elke vrijdagavond van 19.00-21.00 uur komen wij bij elkaar.

Afwisselend programma!

Wat wij doen varieert enorm zodat er voor iedereen wat leuks bij zit. Bijvoorbeeld bosspelen, knutselen, actieve binnen en buiten spellen en GPS tochten. Als voorbereiding op het jaarlijkse zomerkamp leren we koken, maken we af en toe een kampvuur en leren we onze eigen tenten op te zetten.

Op kamp

Ons hoogtepunt naast de gezellige weekenden is natuurlijk het zomerkamp. Dit is de zesde week van de basisschoolvakantie. Elk jaar gaan wij samen op kamp, waar wij onze eigen slaaptenten en kooktenten opzetten. Aan de hand van een leuk thema doen wij actieve spellen waardoor de sterkste en slimste ronde zal winnen en de kamptotum zal bemachtigen.

Lijkt het jou ook leuk om bij de gidsen te komen? Neem dan contact met ons op en kom eens op een vrijblijvend kijken. Je bent van harte welkom!

Groetjes de Scouts en de Scoutsstaf!

Valérie Zilessen, Kim van Summeren, Peter Wijers, Joost van den Brandt en Stef van Breemen

Meer info: scouts@donboscomook.nl

Scouting Don Bosco Mook

Heitje voor een karweitje

Scouting Don Bosco wil graag een steentje bijdragen aan de Gemeenschap. Heb je een leuke klus? Aarzel niet om ons te benaderen. We vragen een kleine bijdrage die we gebruiken om op kamp te gaan. Daarmee kan onze contributie ook laag blijven.

Doe mee…

Doe mee en meldt je vandaag nog aan.

Je mag na het invullen van onderstaande formulier twee keer meedoen om te kijken of Scouting iets voor je is. Meer info over Scoutingterrein Herrendal? Vul het aanvraagformulier blokhut of kampeerterreinen in.

* Verplicht


Zie onze Privacy policy

Oud papier Bisselt Mook niet opgehaald (6 maart 2021)

* update * Het oud papier dat zaterdag is blijven staan op de Bisselt in Mook en een gedeelte van de Groesbeekse weg is inmiddels (maandag 8/3) opgehaald.
Scouting Don Bosco Mook

Blokhut of kampterrein huren?

Scouting Don Bosco  is gehuisvest op het mooie terrein 'Herrendal' in Mook. Twee blokhutten en kampterreinen zijn te huur voor Scoutinggroepen en scholen. Meer info? Kijk op www.herrendal.nl.

Scouting Don Bosco
Avilaweg 15
6585 KK Mook

Secretariaat (postadres)
St. Antoniusstraat 54
6585 WZ Mook
Secretaris-groep@donboscomook.nl

Pin It on Pinterest