Roverscouts – 18 tot 23 jaar

 

Na de Explorers kun je doorstromen naar de Roverscouts. Dit zijn jongens en meiden vanaf 18 jaar. Ze hebben een wekelijks programma’s en ondernemen gezamenlijke activiteiten. Bijvoorbeeld weekendkamp, Scout Inn en zomerkamp. Bij de Roverscouts zijn de leden zelf verantwoordelijk voor de gang van zaken, zij hebben dan ook geen leiding maar adviseurs. Als de Roverscouts niet bezig zijn met het voorbereiden van hun jaarlijkse grote activiteiten (zoals de jaarlijkse oliebollenactie) hebben ze een quiz of ander actief programma. Soms zitten ze ook gewoon gezellig bij het kampvuur.

Op kamp

Bij deze groep gaat het om samenwerking. Het uiteindelijke doel is om op weekendkamp en op zomerkamp te kunnen gaan. We doen werk bij mensen en krijgen zo een vergoeding daar voor terug. We kiezen vervolgens waar we op kamp willen gaan en hoe we daar naar toe willen reizen. Dit word door de Roverscouts zelf geregeld. Dus ook de begrotingen, het regelen van vervoer en het regelen van de spullen. Op kamp naar bijvoorbeeld Oostenrijk, Luxemburg of verder? Bij de roverscouts bepaal je het helemaal zelf.

Kom je ook een keer bij ons langs?

Vragen? Mail ons: roverscouts@donboscomook.nl

Scouting Don Bosco Mook

Heitje voor een karweitje

Scouting Don Bosco wil graag een steentje bijdragen aan de Gemeenschap. Heb je een leuke klus? Aarzel niet om ons te benaderen. We vragen een kleine bijdrage die we gebruiken om op kamp te gaan. Daarmee kan onze contributie ook laag blijven.

Doe mee…

Doe mee en meldt je vandaag nog aan.

Je mag na het invullen van onderstaande formulier twee keer meedoen om te kijken of Scouting iets voor je is. Meer info over ons kampeerterrein? Kijk dan eens op de webpagina van Scoutingterrein Herrendal
* Verplicht


Zie onze Privacy policy

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Scouting Don Bosco Mook

Blokhut of kampterrein huren?

Scouting Don Bosco  is gehuisvest op het mooie terrein 'Herrendal' in Mook. Twee blokhutten en kampterreinen zijn te huur voor Scoutinggroepen en scholen. Meer info? Kijk op www.herrendal.nl.

Scouting Don Bosco
Avilaweg 15
6585 KK Mook

Secretariaat (postadres)
St. Antoniusstraat 54
6585 WZ Mook
Secretaris-groep@donboscomook.nl

Pin It on Pinterest