Bevers – 5 tot 7 jaar

Ontdek met de Bevers een wereld vol avontuur!!

Alle jongens en meisjes van 5 tot 7 jaar worden bij scouting Bevers genoemd. Samen met vriendjes, vriendinnetjes, Stuiter, Sterre en Steven Stroom en alle andere bewoners van Hotsjietonia beleven kinderen van 5 tot 7 jaar bij scouting iedere week de leukste en spannendste avonturen.

De Bevers doen samen leuke activiteiten in de natuur, knutselen, hutten bouwen, vuurtje stoken en we speuren in het bos. Ook blijven we een aantal keer per seizoen een nachtje slapen in onze blokhut. Wij draaien iedere zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 in blokhut d’n Urste kiek.

Meer info?  Mail ons gerust: bevers@donboscomook.nl!

Susan, Femke en Roel

Doe mee…

Doe mee en meldt je vandaag nog aan.

Je mag na het invullen van onderstaande formulier twee keer meedoen om te kijken of Scouting iets voor je is. Meer info over ons kampeerterrein? Kijk dan eens op de webpagina van Scoutingterrein Herrendal
* Verplicht


Zie onze Privacy policy

Geen Resultaten Gevonden

De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

Scouting Don Bosco Mook

Blokhut of kampterrein huren?

Scouting Don Bosco  is gehuisvest op het mooie terrein 'Herrendal' in Mook. Twee blokhutten en kampterreinen zijn te huur voor Scoutinggroepen en scholen. Meer info? Kijk op www.herrendal.nl.

Scouting Don Bosco
Avilaweg 15
6585 KK Mook

Secretariaat (postadres)
St. Antoniusstraat 54
6585 WZ Mook
Secretaris-groep@donboscomook.nl

Pin It on Pinterest