Sherpa’s – 14 tot 18 jaar

Stoere meiden!

Wij draaien elke vrijdagavond van 20.00 uur tot 22.00 uur. De Sherpa’s stellen zelf hun programma samen. Bijvoorbeeld bakken en koken, quizzen, tochten, zwemmen knutselen, kampvuur, daarbij staat gezelligheid voorop.

Op kamp

Naast de opkomsten op vrijdagavond hebben de Sherpa’s twee keer per jaar een weekend (in het najaar en in het voorjaar). En gaan ze, net zoals andere groepen binnen de scouting op zomerkamp. De Sherpa’s zijn o.a. in België, Tsjechië, Nederland en Duitsland op zomerkamp geweest. Deze kampen organiseren de Sherpa’s zelf, met waar nodig ondersteuning van de begeleiding is. Voor het zomerkamp wordt er door de Sherpa’s gespaard. Ze doen regelmatig verschillende klussen (parkeerwacht, scoutingloterij, tenten opzetten etc.) om het zomerkamp, naast het kampgeld dat ze betalen, te bekostigen. Ook worden de Sherpa’s gevraagd om te helpen bij grote activiteiten zoals de Skelterraces. De Sherpa’s is een leuke actieve groep meiden!

Kom je ook een keer langs? Je bent van harte welkom!

Leiding Sherpa’s

Milanka v Stokkem – Koster en Sabine van Gemert

Meer info? Mail naar: sherpas@donboscomook.nl 

 

Scouting Don Bosco Mook

Heitje voor een karweitje

Scouting Don Bosco wil graag een steentje bijdragen aan de Gemeenschap. Heb je een leuke klus? Aarzel niet om ons te benaderen. We vragen een kleine bijdrage die we gebruiken om op kamp te gaan. Daarmee kan onze contributie ook laag blijven.

Doe mee…

Doe mee en meldt je vandaag nog aan.

Je mag na het invullen van onderstaande formulier twee keer meedoen om te kijken of Scouting iets voor je is. Meer info over Scoutingterrein Herrendal? Vul het aanvraagformulier blokhut of kampeerterreinen in.

* Verplicht


Zie onze Privacy policy

Oud papier Bisselt Mook niet opgehaald (6 maart 2021)

* update * Het oud papier dat zaterdag is blijven staan op de Bisselt in Mook en een gedeelte van de Groesbeekse weg is inmiddels (maandag 8/3) opgehaald.
Scouting Don Bosco Mook

Blokhut of kampterrein huren?

Scouting Don Bosco  is gehuisvest op het mooie terrein 'Herrendal' in Mook. Twee blokhutten en kampterreinen zijn te huur voor Scoutinggroepen en scholen. Meer info? Kijk op www.herrendal.nl.

Scouting Don Bosco
Avilaweg 15
6585 KK Mook

Secretariaat (postadres)
St. Antoniusstraat 54
6585 WZ Mook
Secretaris-groep@donboscomook.nl

Pin It on Pinterest