Pivo’s – 18 tot 23 jaar

Hier moet nog een kop komen

Na de Rowans en Sherpa’s kun je doorstromen naar de Pivo’s. Dit zijn jongens en meiden vanaf 18 jaar. Ze hebben een wekelijks programma’s en ondernemen gezamenlijke activiteiten. Bijvoorbeeld weekendkamp, Scout Inn en zomerkamp. Bij de Pivo’s zijn de leden zelf verantwoordelijk voor de gang van zaken, zij hebben dan ook geen leiding maar adviseurs. Als de Pivo’s niet bezig zijn met het voorbereiden van hun jaarlijkse grote activiteiten: oliebollenactie of het organiseren van de Soos, hebben ze een quiz of ander actief programma. Soms zitten ze ook gewoon gezellig bij het kampvuur.

Op kamp

Bij deze groep gaat het om samenwerking. Het uiteindelijke doel is om op weekendkamp en op zomerkamp te kunnen gaan. We doen werk bij mensen en krijgen zo een vergoeding daar voor terug. We kiezen vervolgens waar we op kamp willen gaan en hoe we daar naar toe willen reizen. Dit word door de Pivo’s zelf geregeld. Dus ook de begrotingen, het regelen van vervoer en het regelen van de spullen. Het verste wat tot nu toe is bereikt is ….

Kom je ook een keer bij ons langs?

Vragen? Mail ons: pivos@donboscomook.nl

Scouting Don Bosco Mook

Heitje voor een karweitje

Scouting Don Bosco wil graag een steentje bijdragen aan de Gemeenschap. Heb je een leuke klus? Aarzel niet om ons te benaderen. We vragen een kleine bijdrage die we gebruiken om op kamp te gaan. Daarmee kan onze contributie ook laag blijven.

Doe mee…

Doe mee en meldt je vandaag nog aan.

Je mag na het invullen van onderstaande formulier twee keer meedoen om te kijken of Scouting iets voor je is. Meer info over Scoutingterrein Herrendal? Vul het aanvraagformulier blokhut of kampeerterreinen in.

* Verplicht


Zie onze Privacy policy

Oud papier Bisselt Mook niet opgehaald (6 maart 2021)

* update * Het oud papier dat zaterdag is blijven staan op de Bisselt in Mook en een gedeelte van de Groesbeekse weg is inmiddels (maandag 8/3) opgehaald.
Scouting Don Bosco Mook

Blokhut of kampterrein huren?

Scouting Don Bosco  is gehuisvest op het mooie terrein 'Herrendal' in Mook. Twee blokhutten en kampterreinen zijn te huur voor Scoutinggroepen en scholen. Meer info? Kijk op www.herrendal.nl.

Scouting Don Bosco
Avilaweg 15
6585 KK Mook

Secretariaat (postadres)
St. Antoniusstraat 54
6585 WZ Mook
Secretaris-groep@donboscomook.nl

Pin It on Pinterest