Kabouters – 7 tot 10 jaar

Lekker naar buiten!

Wij zijn een leuke groep met enthousiaste en stoere meiden van 7 tot 10 jaar. Op zaterdagochtend van 10.00 tot 12.00 kun je bij ons allerlei leuke activiteiten doen. Zoals actieve binnen- en buitenspelen. Ook gaan graag naar het bos, lopen tochten, schminken, knutselen, knopen, levend ganzenbord, playbackshow, koken en nog veel meer!!

Op kamp

Twee keer per jaar gaan we een weekend kamperen en in de zomer gaan we een hele week op kamp.
Dit kamp is altijd de 6e week van de schoolvakantie. We beleven dan een actieve week vol verrassing en avontuur! En ook dit jaar wordt het weer ontzettend gezellig. We hopen natuurlijk dat jullie ook allemaal meegaan!

Lijkt de Kabouters je leuk, of wil je wat meer weten? Kom dan gewoon een keertje kijken op zaterdag.
En heb je nog vragen dan kun je altijd op zaterdag bij ons langskomen of dit formulier invullen.

Meer info? Mail ons gerust: kabouters@donboscomook.nl

Jennifer Klok en Claudia Derks

 

Scouting Don Bosco Mook

Heitje voor een karweitje

Scouting Don Bosco wil graag een steentje bijdragen aan de Gemeenschap. Heb je een leuke klus? Aarzel niet om ons te benaderen. We vragen een kleine bijdrage die we gebruiken om op kamp te gaan. Daarmee kan onze contributie ook laag blijven.

Doe mee…

Doe mee en meldt je vandaag nog aan.

Je mag na het invullen van onderstaande formulier twee keer meedoen om te kijken of Scouting iets voor je is. Als je daarna besluit om lid te worden, vul dan dit inschrijfformulier in en geef het af aan je leiding. Meer info over Scoutingterrein Herrendal? Vul het aanvraagformulier blokhut of kampeerterreinen in.

* Verplicht


Zie onze Privacy policy

Oud papier wordt niet opgehaald i.v.m. corona!!

Vanwege de landelijke richtlijnen Corona wordt er tot de maand juni geen papier ingezameld. De huis-aan-huisinzameling van 4 april en 2 mei komen daarmee te vervallen. Ook de maandelijkse brengmogelijkheid in Middelaar vervalt. Wij verzoeken de inwoners dringend om...
Scouting Don Bosco Mook

Blokhut of kampterrein huren?

Scouting Don Bosco  is gehuisvest op het mooie terrein 'Herrendal' in Mook. Twee blokhutten en kampterreinen zijn te huur voor Scoutinggroepen en scholen. Meer info? Kijk op www.herrendal.nl.

Scouting Don Bosco
Avilaweg 15
6585 KK Mook

Secretariaat (postadres)
St. Antoniusstraat 54
6585 WZ Mook
Secretaris-groep@donboscomook.nl

Pin It on Pinterest